Jedidjah

mother-2169766_1280 

JEDIDJAH      

Jedidjahlifestyle heeft met mensen gewerkt op psychologisch, pastoraat gebied vanaf het jaar 2000. Jedidjahlifestyle coachtrajekt, is voor ieder persoon verschillend want ieder mens is anders.

Maar ieder persoon wil wel geliefd zijn. Mensen zijn gemaakt om geliefd te zijn. Kinderen die opgegroeid zijn in een gezin waar geen liefde was, of waar geweld aan de orde van de dag was. Of welgestelde gezinnen waar beide ouders aan het werk waren en weinig tijd hadden voor hun kinderen, waardoor de kinderen niet hebben kunnen hechten aan hun ouders. De pijn van afwijzing, minderwaardigheid of eenzaamheid, kan nog tot in de volwassenheid voelbaar zijn. dat wat in een kinds leven heeft afgespeeld is bepalend voor waar het kind op latere leeftijd staat.

Wanneer je weet dat je geliefd bent, zijn er dingen van het verleden die moeten worden afgeleerd, en weer nieuwe dingen moeten worden aangeleerd. Dat is een proces van het vernieuwen van je denken. Zodra je daar mee gaat beginnen, zul je merken dat je makkelijker gaat loskomen van het verleden, en je je geliefd mag weten.

Jedidjah kan helpen. Als je opgegroeid bent in een gezin waar geen liefde was of waar dagelijks geweld was. Waar weinig tijd voor je was omdat je ouders veel aan het werk waren of alleen bent gelaten. Waar pijn en afwijzing of eenzaamheid of misbruik was. Proces van vernieuwing van denken dingen uit het verleden af leren en nieuwe aan leren.

Jij kiest het thema uit dat je wil door bespreken, wat jou het meest bezig houdt, de problemen die er in je leven afspelen. En wat je wil bereiken. Jedidjahlifeststyle coaching is gericht om jou als persoon verder te helpen, en daagt je uit om in de praktijk serieus aan de slag te gaan. De basis is: je bent geliefd.

Er is een hoopvolle toekomst waar jij in kan staan. In onze samenwerking leer je het nieuwe vast te pakken. Dat kan worden uitgewerkt naar een nieuwe leven stijl waar je altijd graag al had  willen komen. Waar je profijt van zal hebben in elk gebied van je leven, waaronder werk en relaties.

Jedidjahlifestyle coaching is voor vrouwen, coaching relatie, gemixte groep training

Is je interesse gewekt en ben je geïnteresseerd stuur een bericht via ons contact voor een kennismakingsgesprek.

 

                                                                                                                                                                

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close