Getuigenis

De persoonlijke gesprekken met Jedidjah lifestyle coaching ervaar ik als ondersteunend en opbouwend, Ik heb bijna geen Christelijke mensen in mijn omgeving dus mijn klankbord is bij Jedidjah. Ik heb ook zeker richting gekregen en geleerd dat ik niet oordeel als ik mijn mening geeft.

Ik heb meer inzicht gekregen om vastberaden en standvastig te zijn dat weer leidt naar, meer niet in het hoofd.

De training moeiteloos veranderen heeft zo goed geholpen dat wanneer ik een besluit in mijn hoofd neem, de rest vrijwel moeiteloos volgt. Allerlei boeken lezen is er niet meer bij. Ik lees veelal de bijbel (dagelijks) en anders christelijke boeken.

Ik ervaarde dat ik altijd werd opgebouwd en ook vragen bewaarde voor de training en daar een voldaan antwoord op kreeg.

Ik kreeg meer inzicht in mijn denken en daardoor ervaar ik nu meer rust en kreeg meer ruimte in mijn hoofd en minder hoofdpijn. Ik ben zo blij met Jedidjah lifestyle coaching ook hoe ik nu naar mijn familie kijkt b.v. Mijn moeder, het is niet mijn taak haar dingen te zeggen van: “doe het zo of zo” ik hoef alleen een voorbeeld te zijn. En wat ik opmerkte. Komt mijn moeder vorige week naar mij toe en gaf aan dat ze graag een keer mee wil komen bidden.

Ik wil nog heel graag veel meer leren waar ik nog aan wil werken, om standvastiger in mijn geloof te staan en dit uit te dragen. Ik kijk uit naar meer trainingen die mogen volgen.

Ik ben er heel blij mee.

Cynthia Hofman

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close