Getuigenis

Persoonlijke getuigenis

Ik zat midden in een scheiding, en in dit proces ervoer ik dat ik depressief werd. Door veroordelingen. De continue veroordeling speelde steeds in mijn gedachten, het voelde alsof ik alleen de schuld van dit alles was, het werd steeds in mijn gedachten afgedraaid als een grammofoonplaat. De depressiviteit nam steeds meer toe. Waardoor ik mij lichamelijk steeds minder gezond ging voelen.

Mijn ex man wees naar mij, omdat ik de scheiding aan heb gevraagd, dat ik in de hel daardoor kan belanden. Ik werd door deze gedachten steeds achtervolgd. ik raakte teleurgesteld en vond dat God een strenge straffende God was.

De druk op mijn leven was zo hoog en deprimerend, ik kon in mijn omgeving niet ergens mee naar toe. Tot dat ik werd bepaald om contact op te nemen met Jedidjah Lifestyle ( ik ervoer een zachte drijvende indruk om met Jedidjah lifestyle contact op te nemen, en ik ervoer een soort zekerheid dat het me verder zou helpen) ik maakte een afspraak met Jedidjah lifestyle, om verder het coaching proces in te gaan.

Door de begeleiding van een aantal sessies, ervoer ik al gauw dat ik mijn strijd in mijn denken van veroordeling kon laten varen, door de training heen was het een bevrijdend gevoel, ik kon weer ademen en naar de toekomst kijken en verder met mijn leven gaan.

Ik leef nu met passie in mijn geloof, en nu ben ik gelukkig met mijn huidige partner en mijn lieve kind. Dank u Jezus, dat er hulp is zoals Jedidjah Lifestyle ministries coaching. Dat ik mij mag geliefd voelen door mijn God en Heer. Ik mag altijd bij U komen ongeacht in wat voor situatie ik mij bevind.

Siana

 

Persoonlijke getuigenis

De persoonlijke gesprekken met Jedidjah lifestyle coaching ervaar ik als ondersteunend en opbouwend, Ik heb bijna geen Christelijke mensen in mijn omgeving dus mijn klankbord is bij Jedidjah. Ik heb ook zeker richting gekregen en geleerd dat ik niet oordeel als ik mijn mening geeft.

Ik heb meer inzicht gekregen om vastberaden en standvastig te zijn dat weer leidt naar, meer niet in het hoofd.

De training moeiteloos veranderen heeft zo goed geholpen dat wanneer ik een besluit in mijn hoofd neem, de rest vrijwel moeiteloos volgt. Allerlei boeken lezen is er niet meer bij. Ik lees veelal de bijbel (dagelijks) en anders christelijke boeken.

Ik ervaarde dat ik altijd werd opgebouwd en ook vragen bewaarde voor de training en daar een voldaan antwoord op kreeg.

Ik kreeg meer inzicht op mijn denken en daardoor ervaarde ik nu meer rust en kreeg meer ruimte in mijn hoofd en minder hoofdpijn. Ik ben zo blij met Jedidjah lifestyle coaching ook hoe ik nu naar mijn familie kijkt b.v. Mijn moeder, het is niet mijn taak haar dingen te zeggen van: “doe het zo of zo” ik hoef alleen een voorbeeld te zijn. En wat ik opmerkte, en wat er daarna gebeurde. Komt mijn moeder vorige week naar mij toe en gaf aan dat ze graag een keer mee wil komen bidden.

Ik wil nog heel graag veel meer leren waar ik nog aan wil werken, om standvastiger in mijn geloof te staan en dit uit te dragen. Ik kijk uit naar meer trainingen die mogen komen.

Ik ben er heel blij mee.

Chyntia Hofman

 

persoonlijke getuigenis

Mijn getuigenis wil ik graag delen, met mede gelovigen hen bemoedigen in hun levensreis, en obstakels te mogen overwinnen. Wat mij eerste les was waar ik succesvol mij in mag bevinden is in vergeving, en te wandelen in geloof in de beloften die mij is toegereikt sinds ik vanuit de nieuw jij beweeg, In het traject nieuwe jij ervoer ik vaker de overwinning en begon daar meer in te wandelen. Het was niet echt altijd makkelijk, maar het werd voor mij wel mogelijk.

Het was voor mij zoveel meer dan het leven die ik leefde zonder dat ik wedergeboren was.

Ik ervoer vrede en nieuwe hoop, maar er was ook tegenstand in mijn leven en in mijn geloof. Als pas wedergeboren gelovige wist ik niet echt veel, en hoe het allemaal werkte. Ik leerde hierin de belofte vast te houden en te vertrouwen. Het was voor mij een hele uitdaging.

Ik kreeg tegenstand van een zuster die ook gelovig was, ze maakte mij het niet makkelijk. Ik kon kiezen uit tand om tand daarin te bewegen, daar bedoel ik mee dat ik haar dezelfde dingen zal toe rekenen van wat zij mij had aangedaan. Of ik kon het toch anders gaan doen. Op deze splitsing in mijn denken stond ik daar, wat zou ik gaan kiezen.

Door het op te pakken wat Jezus zei, vergeef u vijanden. Ik koos om in de vergevende positie te gaan staan. Daar leerde ik Jedidjah kennen. Het was voor mij zelf ook een wonder. Terwijl ik in dat proces aan het bidden was, ging er wel een lange periode over heen en de situatie veranderde niet direct, op een gegeven moment ontvouwde een wonder voor mijn ogen.

Ik kan wel zeggen een wonder en daarop weer een wonder. Ik bleef bidden voor deze zuster die mij het moeilijk maakte, Alles wat ik voor haar had gebeden kwam letterlijk uit. Ik zag het allemaal voor mijn ogen ontvouwen, Dat was voor mij zelf ook een grote wonder.

En de punten waar ik voor deze zuster bad waren: dat ze een lieve man naast haar zou krijgen, dat ze een hele goede baan gaat krijgen, dat ze gelukkig mag zijn.

Jezus Leerde mij hier iets. Ik wil Jedidjah hier hartelijk voor bedanken.

Roos

 

Persoonlijke getuigenis

Op een dag ging mijn vriend met m’n hondje wandelen, hij was in een gebied waar de hooglanders waren. Mijn vriend had geen idee, en was fijn aan het wandelen op het heerlijke uitgestrekte grasland, genietend van het mooie weer.

Terwijl zij aan het wandelen waren, ging het klein langharig boomertje tegen iets staan blaffen, Mijn vriend ontdekte dat de uitgang was geblokkeerd door een kudden hooglanders. De leider van de groep stond met de horens naar m’n vriend en mijn boomertje gericht o,o, dat zag er wel sireus uit, opdat moment besloot mijn vriend mij te gaan bellen.

Ik was thuis net thee aan het zetten, ik zette de telefoon aan en ik kreeg het bericht, wat er was gebeurd, zoals ik hier beschrijft. Iets in mij gaf mij een booster om vrijmoedig en in kracht te gaan bidden. Ik bad, In de naam Jezus! gebied ik de leider van de kudden van de uitgang te vertrekken en weg te gaan !in Jezus naam! Dit gebed ging vanuit mijn tenen, Zo gezegd, zo gebeden zo geboden, in de naam van Jezus!. Belde m’n vriend later mij weer op dat het precies zo is gegaan zoals ik had gebeden. Mijn vriend en het boomer hondje waren weer in veiligheid.

Bewegen in de nieuwe jij maakt verschil.

Amalia

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close