De Nieuwe Jij

67

Moeiteloos veranderen

Moeiteloos veranderen, dat klinkt onmogelijk. Maar, als je verandering aan de buitenkant wilt zien, moet het van binnen beginnen. Het Woord van God is het zaad en jouw hart is de grond. Wanneer jij dit Woord begint te planten in je hart, begint het te groeien.

Het resultaat is transformatie; en de vrucht wordt voor iedereen zichtbaar. Als jij je manier van denken kunt veranderen – hoe je van binnen bent – dan zul je een verandering aan de buitenzijde zien… zonder moeite!

De meeste christenen willen verandering in een bepaald gebied van hun leven. Zij blijven maar proberen die veranderingen door te voeren, maar merken al gauw dat zij in dezelfde gewoonten en gedragspatronen terugvallen. Zelfdiscipline en zelfbeheersing hebben hen opnieuw in de steek gelaten.  Dus hoe komt blijvende verandering tot stand? Een rups worstelt niet om een vlinder in de cocon te worden. Zaad streeft er niet naar om een boom te worden en vrucht voort te brengen. Zij doen eenvoudig waar zij door God voor ontworpen zijn om te doen, en de verandering vindt plaats, moeiteloos. Het Woord van God is het zaad en jouw hart is de grond. Wanneer het geplant is en gevoed wordt in de grond van jouw hart, begint het te groeien. Het resultaat is transformatie; en de vrucht wordt voor iedereen zichtbaar. Als jij echte verandering in jouw leven wilt, is dit boek voor jou.

Auteur: Andrew Wommack
ISBN 978-1-908529-12-1

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close